Zodiaken - Djurkretsen

Stjärnporten
VÄDUREN
OXEN
TVILLINGARNA
KRÄFTAN
LEJONET
JUNGFRUN
VÅGEN
SKORPIONEN
SKYTTEN
STENBOCKEN
VATTUMANNEN
FISKARNA
Länkar och Referenser

Fråga Stjärnorna Vem Du Är

z01.jpg

Så länge som människor vandrat på denna planet, lika länge har man i förundran sett upp på stjärnorna, undrandes över vilka hemligheter de gömmer. Sedan urminnes tider har storslagna berättelser skapats om stjärnornas betydelse och ursprung. Man har givit dem namn, och föreställts sig att se gudar, hjältar, djur och monster där uppe i skyn. Men - tänk om allt det här inte bara är legender. Tänk dig ifall stjärnorna, med sin massiva energi och sin uråldriga lyskraft, bidrar till att forma våra personligheter. Tänk dig ifall våra personlighetsdrag påverkas av vilken konstellation av stjärnor som var dominant just vid den tid då du föddes. Och tänk om stjärnorna kan hjälpa oss att ta reda på vilka vi är innerst inne.
Redan i det antika Grekland och i det gamla Babylonien fanns hos många stora filosofer en tro på stjärnornas inflytande över vilka vi är. Och ännu i vår tid är det många som tror att det ligger mer sanning bakom detta än vad det sunda förnuftet egentligen vill erkänna. Men vad är egentligen sanningen? Följ med på en resa genom Zodiaken - Djurkretsen. En resa som tar dig från världsrymdens mörker, in i det mänskliga sinnet. För vem vet, kanske kommer du där att finna sanningar som du aldrig velat se. Våga fråga stjärnorna...  
J. Maltesson

Materialet på denna sajt är noga framtaget efter befintliga uppgifter, och  ackuratessen hos uppgifterna är noga kontrollerad. Innehållet bör dock inte ses som absoluta fakta, utan framför allt som tankeväckande underhållning. 

Skriv gärna på den här namninsamlingen för att protestera mot Sveriges vargjakt!